آموزش آشپزیکوردن بلوکوردن بلو با مرغکوردن بلو در فر

طرز تهیه کوردن بلو مرغ (درون فر و سرخ شده ) + ۳ سس مخصوص

همانطور که قبلا در مطلب کوردن بلو گوشت عرض کردیم ، کوردن بلو (اصطلاحا یعنیر روبان آبی ولی در واقع یک غذای خوشمزه و لذیذ اروپایی آمریکایی است که در دسته فست فود ها قرار میگیرد. این بار قصد داریم کوردن بلو مرغ را به شما آموزش دهیم که شامل دو روش سرخ کردن در روغن و پخت در فر است . در انتها هم ۳ مدل سس خوشمزه که میتوانید به همراه کوردن بلو با مرغ سرو کنید را آموزش میدهیم . قطعا روش ساده تر خرید این غذا به صورت منجمد و نیمه آماده از فروشگاه ها یا سفارش آن در یک فست فود است . اما هیچ غذایی از نظر سلامت و طعم به غذاهای خانگی نمیرسد : )

بسم الله الرحمن الرحیم 

طرز تهیه کوردن بلو مرغ (درون فر و سرخ شده ) + ۳ سس مخصوص

 

کوردن بلو چیست ؟ 

کوردون بلو (فرانسوی: Cordon bleu‎) غذایی اروپایی به صورت گوشت پیچیده شده در پنیر است. کوردون بلو در زبان فرانسه به معنای روبان آبی است اما در آشپزی به گوشتی (مرغ یا گوشت گوساله) گفته می‌شود که میان آن ژامبون و پنیر قرار می‌دهند و سرخ می‌کنند و معمولاً با سس سرو می‌شود.

کوردون بلو در اصل نوعی شنیتسل است که داخل آن را با پنیر زرد و کالباس پر می‌کنند که هم با گوشت قرمز و هم با گوشت مرغ تهیه می‌شود. این غذا به صورت غوطه‌ور در روغن باید سرخ شود که کاملاً مغزپخت شود.

محتویات کوردون بلوی آماده فروشگاهی معمولاً عبارت است از سینه مرغ، آب، نمک، ادویه، آرد سوخاری، پنیر گودا، ژامبون گوشت، نشاسته و کازئینات سدیم.

 

طرز تهیه کوردن بلو مرغ (درون فر و سرخ شده ) + ۳ سس مخصوص

 

۱- طرز تهیه کوردن بلو مرغ >> روش سرخ کردن در روغن 

مواد لازم (برای ۴ نفر) 

  • سینه مرغ : چهار تکه
  • پنیر چدار یا گودا یا موزارلا (۴ برش)
  • ژامبون دودی با طعم دلخواه (۴ برش)
  • پودر سیر (یک قاشق چایخوری)
  • آویشن (یک قاشق چایخوری)
  • نمک (یک قاشق چایخوری)
  • فلفل سیاه (یک قاشق چایخوری)
  • پورد سوخاری یا نان مخصوص یک پیمانه
  • تخم مرغ دو عدد
  • آراد ۴ قاشق
  • روغن ذرت به مقدار لازم

طرز تهیه کوردن بلو مرغ سرخ شده :

  • اول باید تکه های سینه مرغ را مزه دار کنید.
  • این کار را به کمک نمک فلفل و  آویش و کمی روغن زیتون انجام دهید.
  • به مرغ کمی زمان دهید تا خوب مزه دار شود.
  • حالا روی هر برش ژامبون یک تکه پنیر چدار ، گودا یا موزارلا قرار دهید.
  • برش های ژامبون را رول کنید.
  • داخل هر سینه مرغ یک شکاف عمیق ایجاد کنید .
  • رول هایی را که آماده کرده اید درون سینه مرغ قرار دهید.
  • مرغ ها را ابتدا درون آرد ، سپس تخم مرغ و در آخر پورد سوخاری بغلطانید.
  • حالا آن ها را دورن یک ظرف با روغن داغ و زیاد سرخ کنید.
  • اجازه دهید این کار با شعله متوسط انجام شود تا مغز پخت شود.
  • حالا رول های مرغ و ژامبون و پنیری که سوخاری شده اند را برش بزنید.
  • این غذا با انواع سس که در ادامه خواهد آمد سرو میشود.

 

طرز تهیه کوردن بلو مرغ (درون فر و سرخ شده ) + ۳ سس مخصوص

 

۲- طرز تهیه کوردن بلو مرغ >> روش پختن درون فر (رژیمی)

مواد لازم : 

  • سینه مرغ : چهار تکه
  • پنیر چدار یا گودا یا موزارلا (۴ برش)
  • ژامبون دودی با طعم دلخواه (۴ برش)
  • پودر سیر (یک قاشق چایخوری)
  • آویشن (یک قاشق چایخوری)
  • نمک (یک قاشق چایخوری)
  • فلفل سیاه (یک قاشق چایخوری)
  • پورد سوخاری یا نان مخصوص یک پیمانه
  • کاغذ روغنی برای داخل فر

طرز تهیه کوردن بلو مرغ درون فر:

  • فر را با دمای ۳۰۰ درجه گرم کنید.
  • سینه های مرغ را روی یک ورق نایلون بگذارید .
  • سپس آنها را با نایلون دیگری بپوشانید.
  • سینه ها را با گوشت کوب یا بیفتک کوب بکوبید تا نرم شود .
  • این کار باعث میشود ورقه های مرغ به راحتی قابل رول کردن باشد.
  • نایلون بالایی را بردارید و نمک و فلفل بپاشید و روی مرغ با دست پخش کنید.
  • به ترتیب برش های ژامبون و پنیر را روی مرغ قرار دهید.
  • از انواع پنیر (چدار ، گودا ، موزارلا ) میتوانید کمک بگیرید.
  • مرغ را محکم رول کنید میتوانید برای محکم شدن آن از خلال دندان کمک بگیرید.
  • روی ظرف مخصوص فر کاغذ روغنی باندازید یا آن را با روغن چرب کنید.
  • مرغ ها را درون ظرف قرار دهید و روی آن پودر نان یا پود سوخاری بپاشید.
  • مرغ ها را با روغن اسپری کنید .
  • حالا آن را به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه درون فر بپزید.
  • میتوانید در انتها روی آن هم پنیر بپاشید با حرارت فر گریل کنید.
  • کوردن بلو میتواند در کنار انواع سس (در ادامه مطلب) پوره سیب زمینی و سبزیجات بخار پز یا گریل سرو شود.

 

طرز تهیه کوردن بلو مرغ (درون فر و سرخ شده ) + ۳ سس مخصوص

 

طرز تهیه ۳ مدل سس خوشمزه در کنار کوردن بلو 

انواع غذاهای فست فودی ، از جمله کوردن بلو در کنار یک سس خوشمزه تر خواهند شد . اینجا ۳ مدل سس خوشمزه که با این غذا معرکه خواهد شد را به شما آموزش میدهیم. از این سس ها هم در کنار کوردن بلو مرغ (چیکن کوردن بلو) و هم کوردن بلو گوشت (بیف کوردن بلو) میتوانید استفاده کنید و از آن لذت ببرید.

 

۱- سس مخصوص کوردن بلو مرغ و گوشت >> سس خردل 

مواد لازم برای سس خردل:

  • نصف قاشق چایخوری پونه کوهی.
  • دو قاشق غذاخوری آرد.
  • دو قاشق غذاخوری کره.
  • دو قاشق غذاخوری سس خردل.
  • ¼ قاشق چای خوری فلفل سیاه.
  • سه قاشق غذاخوری پنیر پارمزان
  • نصف قاشق چایخوری نمک.
  • یک فنجان شیر.

طرز تهیه سس خردل:

  • کره و آرد را در قابلمه روی اجاق بگذارید.
  •  آرد را هم بزنید تا رنگ آن به رنگ طلایی در آید.
  • حالا نوبت اضافه کردن شیر به آرد، و هم زدن مداوم آن است.
  • خردل را به مخلوط درون قابلمه اضافه کنید .
  • با قاشق مخلوط را برای مدت یک دقیقه روی حرارت ملایم هم بزنید.
  • ادویه ها و پنیر را اضافه کنید:
  • فلفل ، نمک ، پونه کوهی و پنیر را اضافه کرده و هم بزنید
  • سس خردل شما آماده است آن را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.

 

طرز تهیه کوردن بلو مرغ (درون فر و سرخ شده ) + ۳ سس مخصوص

 

۲- سس مخصوص کوردن بلو مرغ و گوشت >> سس پیاز 

مواد لازم برای سس پیاز:

  • نصف فنجان خامه پرچرب.
  • دو قاشق غذاخوری خردل
  • یک و نیم قاشق غذاخوری کره.
  • دو قاشق غذاخوری پیاز خرد شده.
  • کمی نمک.

طرز تهیه سس پیاز:

  • یک قابلمه کوچک بردارید و کره را ذوب کنید
  • پیازها را اضافه و مخلوط کنید.
  • صبر کنید تا پیاز ها خوب سرخ شود.
  • خامه را روی مخلوط ریخته و بگذارید تا جوش بیاید
  • سپس خردل را اضافه کنید و به طور مداوم روی حرارت متوسط ​​هم بزنید
  • سپس نمک اضافه کنید تا مزه دار شود.
  • سس پیاز و خامه شما آماده است از آن لذت ببرید.

 

طرز تهیه کوردن بلو مرغ (درون فر و سرخ شده ) + ۳ سس مخصوص

 

۳- سس مخصوص کوردن بلو  مرغ و گوشت >> سس قارچ

مواد لازم برای سس قارچ:

  • قارچ دویست گرم
  • کره یک قاشق غذاخوری
  • سیر دو حبه
  • آرد  قاشق غذاخوری
  • آب مرغ نصف فنجان یا یک عدد عصاره مرغ
  • خامه یک چهارم فنجان
  • جعفری خرد شده یک قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل یک قاشق چای خوری
  • پنیر چدار یا پنیر پارمیزان دو قاشق غذا خوری

طرز تهیه سس قارچ :

  • کره را درون یک ظرف روی حرارت ملایم ذوب کنید که نسوزد.
  • ۲ حبه سیر را که رنده کرده اید مدت کمی در کره سرخ کنید.
  • حالا آرد را اضافه کنید کمی هم بزنید تا طعم خامی آن گرفته شود.
  • قارچ های خرد شده را به مخلوط بالا اضافه کنید و چند دقیقه تف بدهید.
  • حالا نمک و فلفل را اضافه کنید.
  • پس از اینکه چند دقیقه مواد را تفت دادید آب مرغ را اضافه کنید .
  • اگر آب مرغ ندارید یک قرص عصاره مرغ به همراه کمی آب بریزید.
  • بعد از اینکه سس کمی جوشید و غلیظ شد به آن پنیر اضافه کنید.
  • اگر پنیر پارمیزان ندارید میتوانید از پنیر صبحانه تکه تکه شده کمک بگیرید.
  • حالا سس را از روی حرارت بردارید .
  • خامه و جعفری را اضافه کنید و کنار کوردن بلو گوشت یا مرغ خود سرو نمایید.

 

طرز تهیه کوردن بلو مرغ (درون فر و سرخ شده ) + ۳ سس مخصوص

 

امیدورام از این آموزش لذت برده باشید ، کوردن بلو مرغ خوشمزه با طعم محبوب را در خانه درست کنید و در کنار خانواده از آن لذت ببرید. اگر دوست دارید این غذا را با گوشت درست کنید میتوانید آموزش آن را در این نوشته ببینید:

آموزش کوردن بلو گوشت (بیف کوردن بلو با سس مخصوص)


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن